Spil jeg har gang i.

Pt gir jeg den gas på følgende spil:

Minecraft: minecraft
Minecraft
er et sandkasse-byggespil som er inspireret af Infiniminer, og lavet af Markus Persson, grundlæggeren af Mojang AB. Spillet går ud på at sætte og fjerne forskellige typer af blokke i ettredimensionelt miljø. Spilleren kan lave og ødelægge blokke, for at bygge fantastiske strukturer, værker og kunst i de mange sammenspilsservere i flere spilmodes.

Call of Duty
cod

Du kan sagtens beskylde for Black Ops 3 for at være lidt af en efternøler til hele nærfremtidsracet, men husk så lige en gang, at dette har altid har været Black Ops-seriens hemmelige krydderi. Så lad os derfor få T-ordet af vejen til at starte med: Det her er ikke enTitanfall-oplvelse, så meget som det er en mere kraftfuld Call of Duty-oplevelse.

Da Black Ops landede i 2010 introducerede udvikleren Treyarch os for en 1960’er-inspireret kold krigs-æra, hvor amerikanske SAD/SOG-operativer tog våbenprototyper med sig i kamp. Oddsene var imod dem, men overlegne våben har det nemlig som regel med at vinde. I 2012 fokuserede Call of Duty: Black Ops 2 på det futuristiske og krigsteknologiske, hvor begivenhederne foregik i 2025, og robotter var den bestemmende faktor i kamp. Så derfor hører denne mobilitet, der er gået hen og er blevet Black Ops-seriens pejlemærke, absolut hjemme iCall of Duty: Black Ops 3. Det foregår i 2065, og man føler med det samme, at Call of Duty har hjemme her.

Men efter Call of Duty: Black Ops 2, og sågar sidste års Call of Duty: Advanced Warfare er det store spørgsmål jo så, om dette års kapitel kan gøre nok væsen af sig, ikke bare visuelt men også på det helt idé-mæssige plan. Derfor føles det fantastisk at kunne berette, at Call of Duty: Black Ops 3’s singleplayer-kampagne føles utrolig ambitiøs.

 

Forfatter: admin

Hej mit navn er SImon Lund Nielsen. og jeg er ejer af domænet simons.dk du vil snart finde spændende info omkring mit liv og gøren. Jeg har planer om at bruge sitet aktivt i mit forretningsliv som uden at sige for meget vil omhandle "træ"